Tools

Ιατρός Ανδρολόγος Χρήστος Φωτίου. Andrology Center

Είστε εδώ: Αρχική » Εκδόσεις » 1η Έκδοση Ανδρολογίας
Τρίτη, 19 Σεπ 2017


1η Έκδοση Ανδρολογίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Παρουσιάζω την πρώτη έκδοση της ειδικής ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΑΣ που εγράφη εξ ολοκλήρου από μένα και είναι προϊόν μόχθου δέκα (10) ετών. Ελπίζω η νέα αυτή έκδοση να τύχει της ευμενούς υποδοχής απ' όλους τους ιατρούς της Ελλάδος και το ευρύ κοινό.

Όταν ξεκίνησα το συγγραφικό μου έργο πίστεψα ότι το σύγγραμμα αυτό δεν προορίζεται μόνον για φοιτητές και νέους γιατρούς αλλά και για γιατρούς που θέλουν να ειδικευθούν στην Ανδρολογία και για το ευρύ κοινό το οποίο πρέπει να γνωρίζει την πάθηση του. Πίστεψα ότι πρέπει να είναι συνοπτικό και να παρέχει μόνο τις τελείως βασικές γνώσεις. Το σύγγραμμα αυτό το έγραψα με απλά λόγια στη Δημοτική για να είναι προσιτό από το ευρύ κοινό, να μπορεί να διαβαστεί από τον καθένα και να γίνει κατανοητό.
Με την κτηθείσα πείρα ως ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ που έχω πάνω από δεκαπέντε (15) χρόνια, αλλά προπάντων από τις υποδείξεις πολλών εκ των συναδέλφων μου επείσθην να γράψω το παρόν σύγγραμμα. Αναφέρομαι στο σύγγραμμα αυτό με κάθε λεπτομέρεια για την παθολογία, τη δυνατότητα διάγνωσης και θεραπείας, την ανικανότητα των γεννητικών οργάνων του άνδρα, παραθέτοντας σε κάθε κεφάλαιο και την ανάλογη εικόνα των γεννητικών οργάνων, αρχίζοντας με τη σύλληψη ωαρίου, σπερματοζωαρίου, τη γέννηση του άνδρα και μέχρι το θανατό του, γέροντα πλέον, περνώντας από το στάδιο εφηβείας, σεξουαλικής ικανότητος και ωριμότητος.
Σ' αυτόν τον τόμο αναφέρομαι με κάθε λεπτομέρεια και σε βάθος για τον ειδικό και για όσους επιζητούν ισορροπία γνώσεων για τις διαταραχές σεξουαλικής λειτουργίας του άνδρα, για την ανικανότητα, την πρόθεση πέους, την μη γονιμότητα του ζεύγους, τις προληπτικές μορφές - κλινικές - εργαστηριακές, την ολιγοσπερμία, την τεχνητή γονιμοποίηση, πότε και πώς γίνεται η έγχυση του σπέρματος.
Ελπίζω να μην απογοητεύσω τον αναγνώστη όπως θα αντιληφθεί όποιος το διαβάσει, για μερικά θέματα κάνω και μια βραχεία αναδρομή στο παρελθόν. Πιστεύω ότι η ιστορία της εξελίξεως των ιδεών καθιστά τα ισχύοντα πλέον εύληπτα. Στο σύγγραμμα αυτό παραθέτω τη Διδακτορική διατριβή που έκανα στο Πανεπιστήμιο σπουδών Πίζας και φέρει τον τίτλο ΜΟΡΦΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ - ΥΠΟΘΑΛΑΜΟΥ - ΥΠΟΦΥΣΕΩΣ - ΓΟΝΑΔΩΝ. Ο τόμος αυτός εγράφη από μένα τον ίδιο με τη βοήθεια και συνεισφορά αρκετών και ισχυρών φίλων -Ανδρολόγων του ομίλου Ανδρολογίας Ιταλίας- που σπουδάσαμε μαζί στο ίδιο Πανεπιστήμιο και αποκτήσαμε μαζί την ειδικότητα του Ανδρολόγου από τη σχολή ειδικότητος Ανδρολογίας του Πανεπιστημίου ΠΙΖΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ.
Αυτός ο καινούργιος κλάδος ειδικότητας στην Ανδρολογία γεννήθηκε στην ΠΙΖΑ ΙΤΑΛΙΑΣ με τη βοήθεια της σχολής Ειδικοτήτων του Πανεπιστημίου ΠΙΖΑΣ του οποίου Δ/ντής είναι ο λαμπρότατος καθηγητής Ανδρολογίας FABRIZIO MENCHINI FABRIS και η διδαχή του πρώτου επισήμου μαθήματος στο Πανεπιστήμιο ΠΙΖΑΣ γεννήθηκε από την ανάγκη του να συγκεντρώσει την εμπειρία των διαφόρων ειδικών όσον αφορά τη φυσιολογία και την παθολογία των γεννητικών οργάνων του άνδρα.
Όπως προανέφερα έχουν συνεργασθεί μαζί μου για την έκδοση αυτού του συγγράμματος προτίστως ενδοκρινολόγοι, νευρολόγοι, ιατροδικαστές, ψυχίατροι, ουρολόγοι, γενετιστές και άλλοι του ιδίου Πανεπιστημίου ΠΙΖΑΣ.
Αισιόδοξο είναι ότι αυτός ο καινούργιος κλάδος στην Ανδρολογία με τις δυνατότητες διάγνωσης και θεραπείας που τη συνοδεύουν είναι πάντα παρών και συνυφασμένος με το σύλλογο υγειονομικών του Κράτους, καθότι ο λαός και οι εργαζόμενοι στον κλάδο υγείας πρέπει να έχουν γνώση της πραγματικότητας της παθολογίας των γεννητικών οργάνων του άνδρα.
Αυτό το βιβλίο στην Ανδρολογία πραγματεύεται μια ύλη τόσο σύνθετη και αποτελεί κάτι το ξεχωριστό ώστε μου δίνει την ευκαιρία να δείξω τις ικανότητες μου και να τονίσω την απόλυτη ανάγκη να μελετηθεί από οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για την Ανδρολογία, ώστε να μην αγνοεί τα διάφορα φαινόμενα αυτής της εκπαίδευσης ακόμη και στην περίπτωση που δεν σχετίζεται με την ειδικότητα του.
Ο προσανατολισμός αυτού του συγγράμματος κατ' εξοχήν στην Ανδρολογία είναι ανοικτός για όλες τις άλλες ειδικότητες και χρήσιμος για όσες έχουν σχέση και συνδέονται με την Ανδρολογία, όπως π.χ. η Ουρολογία.

Ωστόσο, μονάχα η στενή σχέση συνεργασίας μεταξύ Ανδρολόγου, ενδοκρινολόγου, ουρολόγου, του ασχολουμένου με την γενετική και του ανοσιολόγου μπορεί να δώσει μια σωστή διάγνωση και θεραπεία προς αυτή την κατεύθυνση.
Αυτό το σύγγραμμα καταλήγω ότι είναι ισχυρό στοιχείο διαμόρφωσης για όποιον θέλει να ασχοληθεί με την Ανδρολογία. Είναι ιδιαίτερα κατατοπιστικό και δεδομένης της έλλειψης Ελληνικής βιβλιογραφίας στο αντικείμενο του είναι ιδιαίτερη ανάγκη να κυκλοφορήσει στο ειδικό και στο ευρύτερο κοινό.

Για τη μνήμη του αδελφού μου Χαράλαμπου πήρα την απόφαση, να ΔΩΡΗΣΩ το 20% του εμπορικού κέρδους στο Σύλλογο  ΕΛΠΙΔΑ που έχει υπό την επίβλεψή του τη θεραπεία των.

*Οι φοιτητές ιατρικής και οι ασθενείς μας μπορούν να αποκτήσουν και τις 2 εκδόσεις μας ΔΩΡΕΑΝ

Dr. Φωτίου Δ. Χρήστος
Ειδικός  Ανδρολόγος

Επιπλέον Πληροφορίες

  • Μέγεθος Βιβλίου: 20,5cm x 27,5cm
  • Σελίδες: 291
  • Εκτύπωση: 4χρωμια με Εικονογράφηση
  • Εξώφυλλο: Σκληρόδετο Εξώφυλλο
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Οκτώβριος 2016 19:14
Περισσότερα στην κατηγορία αυτή: « 2η Έκδοση Ανδρολογίας

Ειδική Προσφορά

*Οι φοιτητές μπορούν να αποκτήσουν και τις 2 εκδόσεις στην τιμή των 100€, με την παραλαβή τους από το γραφείο μας
*Οι ασθενείς μας μπορούν να αποκτήσουν και τις 2 εκδόσεις μας ΔΩΡΕΑΝ