Tools

Ιατρός Ανδρολόγος Χρήστος Φωτίου. Andrology Center

Είστε εδώ: Αρχική » Εκδόσεις » 2η Έκδοση Ανδρολογίας
Τρίτη, 19 Σεπ 2017


2η Έκδοση Ανδρολογίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Παρουσιάζω την δεύτερη έκδοση της ειδικής ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΑΣ ΙΙ που εγράφη εξ ολοκλήρου  από μένα και είναι προϊόν μόχθου (10) ετών. Ελπίζω και αυτή η έκδοση να τύχει της ευμενούς υποδοχής απ΄όλους τους ιατρούς της Ελλάδας και το ευρύ κοινό.

 Όταν ξεκίνησα  το συγγραφικό μου έργο πίστεψα ότι το σύγγραμμα αυτό δεν προορίζεται μονάχα για τους φοιτητές και νέους ιατρούς αλλά και για τους ιατρούς που θέλουν να ειδικευθούν στην ουρολογία-γυναικολογία-ενδοκρινολογία και προπάντων στην ανδρολογία και για το ευρύ κοινό το οποίο πρέπει να γνωρίζει την πάθησή του.
Πίστεψα ότι πρέπει να είναι όχι συνοπτικό όπως το πρώτο βιβλίο μου  Ανδρολογίας Ι αλλά να είναι πλήρες και να παρέχει όλες τις βασικές γνώσεις.
Το σύγγραμμα αυτό το έγραψα με απλά λόγια στη Δημοτική για να είναι προσιτό από το ευρύ κοινό, να μπορεί να διαβαστεί από τον καθένα και να γίνει κατανοητό.
Με την κτηθείσα πείρα ως  ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ που έχω πάνω από (25) εικοσιπέντε χρόνια, αλλά προπάντων από τις υποδείξεις πολλών εκ των συναδέλφων μου φίλων καθηγητών ουρολογίας πανεπιστημίων της  Ελλάδος, επείσθην να γράψω τον δεύτερο τόμο της  ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΑΣ ΙΙ.
Αναφέρομαι στο σύγγραμμα αυτό με κάθε λεπτομέρεια για την παθολογία, τη δυνατότητα διάγνωσης και θεραπείας, την ανικανότητα των γεννητικών οργάνων του άνδρα.
Παραθέτωντας σε κάθε κεφάλαιο και την ανάλογη εικόνα των γεννητικών οργάνων, αρχίζοντας από τον προστάτη, την κιρσοκήλη, την υδροκήλη, τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, τους όρχεις, τις κληρονομικές παθήσεις, τις παθήσεις και την στειρότητα του ζεύγους.

Σ΄αυτόν τον τόμο ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΑΣ ΙΙ αναφέρομαι με κάθε λεπτομέρεια και σε βάθος για τον ειδικό ιατρό και για όσους επιζητούν ισορροπία γνώσεων για τις διαταραχές της σεξουαλικής λειτουργίας του άνδρα, για την ανικανότητα, τις προθέσεις μορίου, την μη γονιμότητα του ζεύγους, τις προληπτικές μορφές-κλινικές και εργαστηριακές.

Ελπίζω να μην απογοητεύσω τον αναγνώστη. Όπως θα αντιληφθεί όποιος το διαβάσει, για μερικά θέματα κάνω και μια βραχεία αναδρομή στο παρελθόν. Το περιεχόμενο αυτού του συγγράμματός μου ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΑΣ ΙΙ δεν θα το βρείτε σε καμιά βιβλιοθήκη εδώ στην Ελλάδα, εγράφη από μένα τον ίδιο με την βοήθεια και συνεισφορά αρκετών και ισχυρών φίλων-ανδρολόγων του ομίλου ανδρολογίας Ιταλίας- που σπουδάσαμε  μαζί στο ίδιο πανεπιστήμιο και αποκτήσαμε μαζί την ειδικότητα του Ανδρολόγου από την σχολή ειδικότητας Ανδρολογίας του Πανεπιστημίου Πίζας Ιταλίας.

Αυτός ο καινούριος κλάδος ειδικότητος στην Ανδρολογία που γεννήθηκε στην ΠΙΖΑ της Ιταλίας με τη βοήθεια της σχολής ειδικοτήτων του πανεπιστημίου ΠΙΖΑΣ, του οποίου Δ/ντής ήταν ο λαμπρότατος καθηγητής Ανδρολογίας FABRIZIO MENCHINI FABRIS και η διδαχή του πρώτου επίσημου μαθήματος στο πανεπιστήμιο ΠΙΖΑΣ γεννήθηκε από την ανάγκη του να συγκεντρώσει την εμπειρία των διαφόρων ειδικών όσον αφορά την φυσιολογία, την ενδοκρινολογία  και την παθολογία των γεννητικών οργάνων του άνδρα και της γυναίκας.
Όπως προανέφερα, έχουν συνεργασθεί μαζί μου για την έκδοση ενδοκρινολόγοι-ουρολόγοι, γενετιστές, γυναικολόγοι, ψυχίατροι και άλλοι του ιδίου πανεπιστημίου ΠΙΖΑΣ.
Αυτό το βιβλίο στην Ανδρολογία πραγματεύεται μια ύλη τόσο σύνθετη και αποτελεί κάτι το ξεχωριστό, ώστε μου δίνει την ευκαιρία να δείξω τις ικανότητές μου και να τονίσω την απόλυτη ανάγκη να μελετηθεί από οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για την Ανδρολογία, ώστε να μην αγνοεί τα διάφορα φαινόμενα αυτής της εκπαίδευσης ακόμη και στην περίπτωση που δεν σχετίζεται με την ειδικότητά του.

Ο προσανατολισμός αυτού του συγγράμματος κατ΄εξοχήν στην Ανδρολογία είναι ανοικτός για όλες τις άλλες ειδικότητες και χρήσιμος για όσες έχουν σχέση και συνδέονται με την Ανδρολογία όπως π.χ. η ουρολογία, η γυναικολογία και η ενδοκρινολογία.
Ωστόσο μονάχα η στενή σχέση συνεργασίας μεταξύ Ανδρολόγου , γυναικολόγου, ενδοκρινολόγου, ουρολόγου, του ασχολουμένου με την γενετική, και του ανοσιολόγου μπορεί να δώσει σωστή διάγνωση και θεραπεία προς αυτή την κατεύθυνση.

Αυτό το σύγγραμμα καταλήγω ότι είναι ισχυρό στοιχείο διαμόρφωσης για όποιον θέλει να ασχοληθεί με την  Ανδρολογία. Είναι ιδιαίτερα κατατοπιστικό και δεδομένης της έλλειψης ελληνικής βιβλιογραφίας όπως προανέφερα στο αντικείμενο του, είναι ιδιαίτερη ανάγκη να κυκλοφορήσει στο ειδικό και στο ευρύτερο κοινό.
Τον 1ο τόμο Ανδρολογίας το υπουργείο παιδείας ήδη τοποθέτησε σε ορισμένες σχολικές βιβλιοθήκες των Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας και τους ευχαριστώ.
Ευελπιστώ να κάνει το ίδιο και με τον 2ο τόμο ανδρολογίας.
Ελπίζω να μην απογοητεύσω τον αναγνώστη διότι θα αναφερθώ με κάθε λεπτομέρεια και τόσο εξειδικευμένα.

Για τη μνήμη του αδελφού μου Χαράλαμπου πήρα την απόφαση, να ΔΩΡΗΣΩ το 20% του εμπορικού κέρδους στο Σύλλογο  ΕΛΠΙΔΑ που έχει υπό την επίβλεψή του τη θεραπεία των.

*Οι φοιτητές ιατρικής και οι ασθενείς μας μπορούν να αποκτήσουν και τις 2 εκδόσεις μας ΔΩΡΕΑΝ

Dr. Φωτίου Δ. Χρήστος
Ειδικός  Ανδρολόγος

Επιπλέον Πληροφορίες

  • Μέγεθος Βιβλίου: 20,5cm x 27,5cm
  • Σελίδες: 534
  • Εκτύπωση: 4χρωμια με Εικονογράφηση
  • Εξώφυλλο: Σκληρόδετο Εξώφυλλο
Περισσότερα στην κατηγορία αυτή: 1η Έκδοση Ανδρολογίας »

Ειδική Προσφορά

*Οι φοιτητές μπορούν να αποκτήσουν και τις 2 εκδόσεις στην τιμή των 100€, με την παραλαβή τους από το γραφείο μας
*Οι ασθενείς μας μπορούν να αποκτήσουν και τις 2 εκδόσεις μας ΔΩΡΕΑΝ